Etiket Sonuçları: Lbu

Nis

Liselerde Bilim Uygulama Çalışmaları kapsamında Biyoçeşitlilik konusunda Giresun Fen Lisesinde öğrencilerimiz sempozyuma katılarak sunumlarını tamamlamıştır. Çalışmalarda görev alan öğrencilerimiz Toprak Eren Kayan, Halil İbrahim Öztürk, Bedirhan Talha Portakal, Yavuz Selim Elevli, Mehmet Emir Polat ve Doğukan Takmaz adına proje çalışma sunumunu Bedirhan Talha Portakal başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Emeği geçen Biyoloji öğretmenlerimiz Ahmet Kaya ve Gülcan Yerli ye aynı zamanda proje çalışmalarında içtenlikle çalışan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde fen liseleri ve anadolu liselerinde uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizde bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.