Etiket Sonuçları: gezi

May

Okulumuzun 10-C ve 10-D sınıfı öğrencileri ile 11-12 mayıs tarihlerinde Sinop ve Samsun  illerinde kültür,sanat,tarih ve edebiyat gezisi düzenlenmiştir.Gezi programında Sinop’ta Erfelek Şelalesi,İnce Burun Feneri,Sinop Tarihi Cezaevi,Diyojen Heykeli,Sinop Kalesi,Hamsilos Koyu ziyaret edilmiştir. Samsun’da  Bandırma Vapuru ve  Samsun Büyük Müzesi gezilmiştir.Geziyi düzenleyen okul Müdürümüz Selami Yılmaz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileriyle İstanbul ve Ankara illerine üniversite ve kültür gezisi gerçekleştirilmiştir. Gezi esnasında İstanbul ilinde İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, tarihi yarımadada bulunan kültürel miraslarımız ve Ankara ilinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi ziyaret edilmiştir. Üniversite ziyaretlerimiz sırasında okulumuzdan mezun olup bu üniversitelerde okuyan  öğrencilerimiz de bizlere rehberlik etmişlerdir. Gezide emeği geçen ve eşlik eden öğretmenlerimize, idarecilerimize ve rehberlik eden mezun öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileriyle 6 Mayıs 2024 tarihinde Trabzon iline bir kültür gezisi gerçekleştirilmiştir. Gezide Trabzon Akvaryum ve Atatürk Köşkü gibi önemli yerler ziyaret edilmiştir. Gezide emeği geçen ve eşlik eden öğretmenlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun 12-A ve 12-E sınıfı öğrencileri için 9 Aralık 2023 tarihinde Trabzon ilinde bir kültür gezisi düzenlenmiştir. Gezide öğrenciler ve öğretmenler tarafından Trabzon Akvaryum Sosyal Tesisleri ziyaret edildikten sonra Trabzon Devlet Tiyatrosunda “Medyum” adlı tiyatro oyunu izlenmiştir. Geziyi düzenleyen okul müdürümüz Selami Yılmaz’a ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Özgür Altuntaş’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri için 9-11 Kasım 2023 tarihleri arası Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde üniversite ve kültür gezileri düzenlenmiştir.

Ekm

Bugün Keşap Fen Lisesi olarak 11. sınıf öğrencilerimizle Samsun Kitap Fuarı gezimizi gerçekleştirdik. Kitap fuarına katılan öğrencilerimiz yazarlarla iç içe bir gün geçirerek kültür şöleni yaşadılar. Gençlerimize kitap sevgisini aşılamak, kitap okumanın önemini kavratmak amacıyla yapılan gezimizde öğrencilerimiz çeşitli yayınevlerinin stantlarını gezerek yeni kitaplarla buluşma fırsatı buldular. Gezide emeği geçen tüm idareci , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerimizin katılım sağladığı üniversite ve kültür gezilerimizde öğrencilerimiz Ankara, Eskişehir ve İzmir illerindeki üniversite ve kültürel miras alanlarını ziyaret ettiler. Gezilerin birinci gününde ilk durak Ankara Üniversitesi oldu. Daha sonra öğrencilerimiz sırasıyla Anıtkabir, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve TOBB Üniversitesini ziyaret ettiler.

Üniversite ve kültür gezimizin ikinci gününde Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesi ilk durağımız oldu. Burada kısa bir şehir turu yapılarak tarihi Odunpazarı evleri gezildi. Daha sonra İzmir’e hareket edildi. Gezimizin üçüncü gününde İzmir’de bulunan UNESCO Kültürel Miras listesinde bulunan Efes Antik Kenti ziyaret edildi. Daha sonra Sığacık ve Alaçatı turu gezimizin son durakları oldu.