İshak BIÇAKCI - Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

1975 yılında Zonguldak’ta doğdum. Giresun Merkez Akköy köyündenim. İlköğretimimi Zonguldak ve Giresun da tamamladıktan sonra iki yıl Merkez Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi aldım. Ortaöğretimimi Giresun İmam Hatip Lisesinde bitirdim. 2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldum. Halen aynı Üniversitede Dinler Tarihi Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmaktayım. Mezun olduktan sonra 5 yıl boyunca Bulancak Fatoğlu firmasının Rize-Artvin bölgesinde satış temsilcisi olarak çalıştım. 2007 yılında öğretmen olarak atandıktan sonra Rize-Güneysu İMKB, Kütahya-Tavşanlı Aliköy ve Rize Merkez Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi gibi çeşitli okullarda görev yaptım. Kitap okumak, doğal, tarihi ve kültürel yerleri gezmek, spor yapmak, sanat ve müzikle uğraşmak, film izlemek, çeşitli internet sitelerinde ve gazetelerde dini ve kültürel alanlarda yazılar yazmak, arkadaşlarımla ve yakınlarımla birlikte sosyal aktiviteler yapmak hobilerim arasındadır. Öğrencilerimle ders ortamında ve ders dışında bilgimi ve tecrübemi paylaşmayı, dine ve hayata dair açılımlarda bulunmayı, onlarla birlikte spor ve sosyal etkinlikler yapmayı severim.  Öğretmenlikteki en önemli hedeflerimden biri İslam dininin özellikle genç kuşaklar arasında yaşanabilir bir sistem olduğunu gösterebilmektir. Evli ve 3 çocuk babasıyım.