Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 84. yılı dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi. Programı hazırlayan Kültür ve Edebiyat Kulübüne, görevli öğrencilerimize ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Özgür Altuntaş'a teşekkür ederiz.

Ekm

OKulumuzda "Trafik ve İlk Yardım Haftası" etkinlikleri kapsamında 2022-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Semineri düzenlenmiştir. Seminer, okulumuz öğrencilerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis memurları Erol KARAKAYA ve Ahmet MERCAN tarafından verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile Samsun TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettik. Yazarlar ve kitaplar ile buluşan, ilgileri doğrultusunda kitaplar edinen öğrencilerimiz için verimli ve eğlenceli bir gün oldu. Öğrencilerimize kitap okuma, kitaplarla iç içe olma bilinci kazandırıldı. Emeğine geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

KEŞAP FEN LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 21 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00'DA YAPILACAK.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimizi okul bahçemizde öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Tören, Okul Müdürümüz Selami YILMAZ'ın konuşmasıyla başladı. YILMAZ, konuşmasında tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı bir yıl olmasını diledi.